Duka med halloweenpyssel till barnen!

halloweenfest pyssel

Duka med fina underlägg med halloweenpyssel!

Till barnens egen halloweenfest kan det behövas en liten paus mellan bus och godis – och i väntan på den läskiga halloweenmaten. Då är det perfekt med lite pyssel att lösa och roliga bilder att färglägga.

Även till halloweenfesten tillsammans med vuxna eller till höstmiddagen med familj, släkt och vänner kan man duka till barnen med pysselunderlägg. Det kan vara ett bra sätt att få barnen att sitta med lite längre vid bordet, och serveras det flera rätter är det något för barnen att sysselsätta sig med medan de väntar.

Pysselbladen har både korsord, pyssel och bilder att färglägga så det finns något som barn i de flesta åldrar kan sysselsätta sig med.

Halloweenpysslet kan också fungera som en present till alla barn att ta med sig hem från halloweenfesten.

Rabattkod för gratis halloween-bordstablett!

Underläggen med halloweenpyssel kan du ladda hem gratis från grapevine.nu. Använd koden: BUU i kassan då du beställer så får du bordstabletten helt gratis, du skriver själv ut precis så många du behöver! Filen har två a4-sidor som man sätter samman till ett stort underlägg i a3-format, antingen genom att tejpa ihop sidorna på baksidan eller genom att kopiera upp de båda sidorna på a3-papper om man har tillgång till det.

Ladda hem bordstabletterna med halloweenpyssel här>>

gratis halloweenpyssel

En annan fin halloween-bordstablett får du gratis när du beställer skattjakten “Halloweenäventyret på Spökslottet! Läs mer här>>

halloweenfest pynt
Sending
User Review
4.6 (10 votes)