Fina inbjudningskort till Halloweenfest!

Inbjudningskort Halloweenfest

Halloween har blivit en allt större högtid i Sverige och ska man ha Halloweenfest är det bra att vara ute i god tid med inbjudningarna! Dels är vår svenska Allhelgonahelg något av en familjehögtid, dessutom kommer höstlovet för alla barn i samband med Halloween, vilket gör att många kanske passar på att åka bort. Så just kring Halloween är det bra att vara ute i tid med inbjudningarna. Sedan tycker jag i och för sig att man kan ha Halloweenfest eller kalas med halloweentema både några veckor innan själva Halloween och några veckor efter.

Inbjudningskort till Halloween kan vara extra kul att pyssla, om man tänker sig att man ska ha ett läskigt tema. Man kan t.ex. bjuda in till Monsterbal eller Spökfest!

Vill man göra extra fina inbjudningar till Halloweenfesten kan man ta ett lite kraftigare papper och riva lite och bränna det i kanterna. Dra sedan en gammal tepåse över pappret för att få pappret att se gammalt ut. Låt torka. Skriv sedan inbjudan för hand. Rulla ihop pappret och sätt ett fint band eller ett kraftigt snöre runt. Vill man stoppar man en liten fint kvist med höstlöv under bandet och levererar det hela personligen!

En annan idé är att klippa ut en häxhatt i svart papper och skriva inbjudan med guld- eller silverpenna!

Har man bråttom att få ut inbjudningarna, eller istället lägger krutet på dekorationerna hemma när man ska pyssla, kan man enkelt göra fina inbjudningskort med egen text i inbjudningskortsfixaren hos grapevine.nu. Man väljer en design, skriver sin egen text och får det hela direkt att skriva ut som en pdf. Snabbt och smidigt! Har du extra bråttom, kan du till och med skicka inbjudan med mail.

Här finns inbjudningskort till barnkalas och barnens Halloweenfest>>

Här finns inbjudningskort till de vuxnas Halloweenfest>>

halloween 2018

Hur fixar man en ruskigt rolig Halloweenfest?

Här finns mina personliga tips inför den stora Halloweenfesten>>

Godsakspyssel inför Halloween>>

Sending
User Review
4.86 (7 votes)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*