Få gratis sångblad till barnens halloweenfest!

halloweenfest sångblad

Ska man sjunga sånger på halloweenfesten? Så klart man ska! Till halloween sjungs det kanske inte snapsvisor eftersom det inte är en av våra gamla traditionella fester med smörgåsbord, sill och snaps, och visst är det kul med variation! Men till barnens halloweenfest ska det så klart sjungas mysrysiga, roliga sånger om monster, spöken och häxor!

Grapevine-redaktionen har samlat de roligaste mysrysiga låtarna med välkända melodier, och gjort fina sångblad till barnens halloweenfest! Sångbladen blir ett fint underlägg i a3-format som fungerar som ett fint underlägg till varje plats och blir en kul detalj i halloweendukningen!

På sångbladen finns åtta roliga sånger om monster, häxor och spöken, på välkända melodier som alla kan vara med och sjunga!

Sångerna till halloweenfesten kan du ladda hem alldeles gratis!

Beställ sångbladen på grapevine.nu, fyll i rabattkoden HALLOSONG i fältet för rabattkod så blir priset 0 kr! Slutför beställningen och klicka på knappen “skicka produkt” så kommer sångbladen direkt i din mailbox! Bara att skriva ut precis så många som du vill ha! De två sidorna sätter du ihop till a3-format genom att tejpa på baksidan eller kopierar upp på a3-papper.

Beställ sångbladen till barnens halloweenfest här>>

 

Man ska ju inte bara sjunga på halloweenfesten, man ska ju leka också!

Här hittar du de bästa halloweenlekarna för halloweenfest för barn>>

Sending
User Review
4.86 (7 votes)