Ladda hem sånghäfte till nyår – gratis!

sånghäfte nyår

Sjung ut det gamla året – och in det nya!

Ska det sjungas på nyårsfesten eller nyårsmiddagen? Varför inte! Vi har tagit fram ett riktigt fint sånghäfte till nyårsafton 2019 med klassiska vinvisor och roliga nyårsvisor. 12 kul sånger på välkända melodier som alla kan vara med och sjunga! Häftet är i en fin nyårsdesign och blir ett fyrsidigt stående sånghäfte – elegant att duka med!

Vi bjuder på sånghäfte till nyårsfesten!

Beställ sånghäftet från grapevine.nu. När du kommer till kassan skriver du in rabattkoden nedan – så dras priset av och du kan ladda hem sånghäftet helt gratis! Skriv ut så många du vill!

Rabattkod för gratis sånghäfte till nyår: 2020

Beställ sånghäftet här>>

sånghäfte nyår

Bästa festlekarna till nyår!

Passa också på att beställa de bästa festlekarna till nyårsafton – för visst ska det underhållas i väntan på 12-slaget! Ladda hem, skriv ut och lek loss!

Nyårsquiz: Vem kommer ihåg mest från året som gått?

Det ultimata nyårsquizet! Vem kommer ihåg mest av stort och smått från året som gått? Ett quiz som ger en tillbakablick på 2019, precis som det ska vara när man firar ut ett år – och in nästa!

Beställ nyårsquizet för 2019 här>>

nyårsquiz 2019

Nyårsquiz: Gott Nytt År!

Nyår är en av våra traditionsbundna högtider. Det här är ett quiz som på ett kul och fyndigt sätt handlar om nyår och nyårsfirande. Straussvalser, backhoppning, fyrverkerier och tideräkning dyker till exempel upp, bland de 23 frågorna, och 11 av dem innehåller stämningsskapande musik!

Beställ nyårsquizet: Gott Nytt År här>>

festlekar nyår

Festlek: Nyårsfest!

En superkul nyårslek med stationer. Placera ut de färdiga utmaningarna runt om i hemmet eller festlokalen och dela in gästerna i lag och låt dem sedan tävla i allt från vett & etikett och nyårskunskap till nyår på film, blommor, ordgåtor och champagnedrinkar!

Beställ nyårsfestleken här>>

nyårsfest

Eller fira nyår med en klurig mordgåta – läs mer här>>

Här hittar du tips hur du gör årets festligaste fest lite festligare>>

Sending
User Review
5 (1 vote)