Pyssla egna kalas-dekorationer till barnkalaset!

kalasdekoriationer skriv ut

Om den rätta partystämningen ska infinna sig på kalaset så ska man ju inte ha bara entusiastiska gäster, god mat, tårta och kalaslekar – man ska ju dekorera hemmet eller lokalen man håller kalaset i också!

Och har man ett temakalas är det kanske ännu viktigare med lite pynt – den rätta feststämningen infinner sig med ballonger, vimplar, girlanger, hattar och kakdekorationer som passar temat.

Kalasdekorationer kan vara ganska dyrt så en bra idé kan vara att pyssla kalasdekorationerna själv – och det kan vara mysigt att göra tillsammans med födelsedagsbarnet samtidigt som man planerar mat och lekar. Jag är kanske inte ensam om att ha upplevt att själva förberedelserna, planeringen och förväntningarna inför kalaset ibland till och med varit roligare och än de två smått kaotiska timmarna som kalaset varat – i alla fall när barnen var yngre. Så gör det mesta av förberedelserna och njut av tillsammanstid!

Man kan så klart göra alla möjliga former av dekorationer, bara fantasin sätter gränserna. En riktigt enkel kalasdekorationsidé är att göra kedjor av färgat papper. Välj en färgskala till exempel rosa, lila och vitt till prinsesskalaset eller svart, rött och blått till piratkalaset och klipp remsor av färgat papper. tejpa ihop första remsan till en ring, ta sedan nästa remsa, vänd ett kvart varv, och sätt i den första och så fortsätt så tills du har en lång kedja. Tillsammans med matchande ballonger blir detta superfint att hänga i taket eller på väggen!

Kalas-dekoration och pynt till kalaset

Happy birthday-dekorationer är en av de mest populära färdiga köpta kalasdekorationerna. Men om du vill göra det mer personligt kan du alltid välja att göra dina egna dekorationer. Du kan välja att skriva “Happy Birthday” eller använda en svensk översättning som “Grattis på födelsedagen”. Genom att göra dekorationerna själv kan du skapa en unik och personlig touch på kalaset som garanterat kommer att uppskattas av både barn och vuxna!

Dekorationer att skriva ut till temakalas!

Hos grapevine.nu finns partypaket med dekorationer att skriva ut och pyssla ihop själv! I dessa finns flaggor, vimplar, hattar, girlanger, kakdekorationer, servettringar, flasketiketter, medaljer, små godispåsar och mer. Du skriver ut precis det du vill och så mycket du vill ha av de olika delarna. Fördelen med att skriva ut själv är att du inte behöver bekymmra dig om att du har nio kalasgäster men bara åtta muggar i paketet. Köp billigare vita pappmuggar, eller använd picknickmuggarna du har hemma och klistra på ett fint dinosauriemärke till dinokalaset så blir det båda mer miljövänligt, billigare och stabilare att dricka ur. Dessutom kan varje kalasgäst få sitt eget märke och på så sätt ha en chans att hålla reda på sin egen mugg!

Med de här dekorationerna och en rolig temaskattjakt med en spännande historia har du enkelt fixat ett riktigt proffsigt temakalas!

Halva priset på partypaket när du köper en skattjakt!

Partypaketen med kalasdekorationer kostar bara 49 kr. Köper du dem samtidigt som en superrolig temaskattjakt får du partypaketet för halva priset och betalar bara 24 kr! Så här gör du! Börja med att beställa skattjakten anpassad för åldern på dina kalasgäster – när du kommer till varukorgen får du en rabattkod som ger dig 50% rabatt på partypaketet!

Piratkalas: Piratmysteriet (4-6 år eller 7-10 år) + Piratpartypaket

Här hittar du fler tips till Piratkalaset>>

Detektivkalas: Detektivmysteriet (4-6 år eller 7-10 år) + Detektivpartypaket

Här hittar du fler tips till Detektivkalas>>

Prinsesskalas: Prinsessmysteriet (4-6 år eller 7-10 år) + Prinsesspartypaket

Här hittar du fler tips till Prinsesskalaset>>

Djungelkalas: Djungelmysteriet (4-6 eller 7-10 år) + Djungelpartypaket

Här hittar du fler tips till Djungelkalaset>>

Superhjältekalas: Superhjältemysteriet (4-6 eller 7-10 år) + Superhjältepartypaket

Här hittar du fler tips till Superhjältekalaset>>

Dinoparty: Dinosauriemysteriet (4-6 eller 7-10 år) + Dinopartypaket

Här hittar du fler tips till Dinosauriekalaset>>

Skicka en inbjudan till kalaset redan nu!

Så klart vill du ju då också ha en matchande inbjudan till kalaset, och kanske med en liten försmak av en spännande skattjakt så att alla små kalasgäster är ordentligt taggade. Ett fint inbjudningskort som du själv enkelt kan redigera i word följer med skattjakten – men vill du skicka den redan innan du fixat själva skattjakten finns inbjudningskorten också att ladda ner direkt här>>

Ballonger – en helt perfekt kalas dekoration

Ballonger är en av de mest mångsidiga och populära dekorationerna när det kommer till att skapa en festlig atmosfär på ett barnkalas. Med sina olika färger, former och storlekar kan ballonger enkelt anpassas efter temat på kalaset och användas på olika sätt för att skapa en kreativ dekoration. De kan hängas upp i taket, användas som bordsdekoration eller varför inte skapa ballongbuketter för att ge rummet extra färg och liv? Dessutom är ballonger relativt billiga och enkla att hantera, vilket gör dem till ett perfekt alternativ för att pynta och dekorera inför ditt barnkalas. Så om du vill skapa en festlig stämning som garanterat kommer att imponera på både barn och vuxna, se till att inkludera ballonger i din kalasdekoration