Skicka snygga inbjudningar med telefonen!

inbjudningskort app gratis

Visst är det enkelt att dra iväg fest- eller barnkalasinbjudningen med sms – särskilt om man är lite sent ute och känner att man måste få iväg inbjudan innan gästerna bokar upp annat. Men de där smileysarna med partyhatt och ballonger är välanvända och det känns inte alltid så kul att bara skcika ett sms.

Att skicka en inbjudan med vanlig post känns å andra sidan ganska ambitiöst och kanske också lite pretentiöst för vissa enklare fester.

Då är grapevines nya inbjudningsapp en perfekt lösning!

inbjudningskort gratis app

I appen skapar man snabbt och enkelt riktigt fina inbjudningar. Man väljer först att antingen ladda upp en egen bild eller välja en fin bild ut ett välfyllt bildarkiv, här finns bilder som passar de flesta fester och barnkalas.

Sedan skriver man sin text och väljer datum, tid och plats – som också visas för gästerna i en karta om de vill.

Man väljer i sin kontaktlista vem man vill skicka till och inbjudan skickas med sms.

Gästerna går direkt från sms:et in på inbjudan (de behöver inte ladda ner appen) – och kan där direkt svara om de kommer eller inte.

I appen ser du på dina events hur många som svarat och hur många som kommer. Du får också ett mail när någon svarat på din inbjudan. Då har du alla svar på ett ställe, och slipper hålla reda på vem som svarat på mail elelr sms och vem som haffade dig på skolgården och sa att deras barn kommer på kalaset…

Smart va?

Appen är helt gratis att ladda ner och använda och finns för iOS och android.

Ladda ner inbjudningsappen här>>


Sending
User Review
3.7 (43 votes)