Teambuilding aktiviteter i mobilen – kul för kick-off och personalfest!

teambuilding aktiviteter

Så här i början på hösten brukar det vara fullt med företagsfester, konferenser och kick-offer som förenar nytta med nöje. Jobb, teambuilding och kanske en god middag med roliga aktiviteter tillsammans med kollegorna står ofta på programmet. I år blir allt lite annorlunda. Vi ska fortfarande jobba mycket hemma och att dra ihop alla på företaget i en konferenslokal är kanske inte aktuellt. Istället kan man göra roliga aktiviteter utomhus och i mindre grupper!

Mobilquiz & mobiljakter – perfekt för teambuilding!

Du väljer när, var och hur länge

Kul aktiviteter där man både jobbar i mindre grupper och är utomhus är grapevines roliga mobilquiz och mobiljakter – perfekt för teambuilding! Aktiviteterna är precis vad det låter som – ett quiz eller ett klurigt uppdrag att lösa i mobilen. De här aktiviteterna är mycket flexibla – det är ett gör-det-själv-event som man sätter upp precis när och var man vill. Man bestämmer också hur länge det hela ska vara och vart det ska sluta. Det är en perfekt teambuilding-aktivitet som också på ett kul sätt kan ta ett gäng människor från plats a till b, utan att man på förhand behöver avslöja slutdestinationen. Hur lång tid det hela tar beror på var man placerar ut kartnålarna och hur lång runda man gör. Man kan lösa det hela individuellt, i par eller i lag.

Prisvärda teambuilding aktiviteter

Det hela är dessutom mycket prisvärt jämfört med vad andra teambuilding aktiviteter ! En mobiljakt har en kul historia och ett uppdrag att lösa. Man följer en karta i mobilen, får sig nästa del av historien till livs och svarar på underhållande frågor. En mobiljakt kostar 399 kr – och det är för hela eventet med upp till 10 lag! I en mobiljakt tävlar dessutom lagen på tid – det lag med flest rätta svar på kortast tid vinner!

Ett mobilquiz är ett quiz med frågor – här följer man också en karta i mobilen och svarar på frågor när man kommer fram till varje kartnål. Ett mobilquiz kostar totalt 349 kr och kan arrangeras för upp till 25 lag! I ett mobilquiz tävlar man flest rätta svar. Lösningarna får man med så att man också kan gå igenom de rätta svaren om man vill.

Mobilquiz: Klurigt & knepigt

Det här är ett riktigt klurigt quiz i mobilen. Det består inte av kunskapsfrågor utan av 12 sådana där härliga klurigheter som kräver logiskt tänkande. Det här är perfekt till teambuilding eftersom man måste fundera och resonera i laget och enas om ett svar. Kul och utmanande!

Läs mer och beställ mobilquizet här>>

teambuilding aktiviteter

Mobilquiz: Vem vet vad?

Det här är ett quiz med lite “pubquiz karaktär” – alltså med 19 riktigt blandade frågor om allt från nöje och film, till litteratur, vetenskap och värdelöst vetande. Här måste man hjälpas åt, ingen kan allt, men de flesta kan något.

Läs mer om mobilquizet här>>

teambuilding övningar

Mobiljakt: Spionjakten

En företagshemlighet har stulits och det är dags att ge sig ut på jakt efter de två före detta KGB-agenterna som misstänkt ha stulit den. De två spionerna gillar det goda livet och jakten tar er till både ryska lyxkrogar, formel 2 banor och casinon. 12 destinationer, och 12 frågor tar er till målet. Vilket lag kan först få tillbaka företagshemligheten?

Läs mer om spionjakten i mobilen här>>

teambuilding lekar

Mobiljakt: Jorden runt på 80 minuter

Här handlar det om att likt Phileas Fogg ta sig Jorden runt – på kanske 80 minuter istället för dagar – men längden bestämmer ni själva beroende på hur lång ni väljer att göra rundan. Det är dock 21 destinationer på vägen, och där ska frågor besvaras för att komma vidare. Upp till 10 lag tävlar mot varandra på tid – vilka tar sig snabbast jorden runt och svarar rätt på flest frågor?

Läs mer om mobiljakten här>>

teambuilding övningar

Fler tips!

Till julfesten finns ett kul julmobilquiz – perfekt för julfesten! Ett kul sätt att tex ta sig från kontoret till julbordet!

Det finns också mobilskattjakter för barn – perfekt för barnkalaset när barnen blivit lite äldre. Läs mer om mobilskattjakter här>>

Vill man istället ha ett quiz för inomhusbruk till kick-off, after work eller konferens finns det en mängd roliga musikquiz att välja bland. Läs mer här>>

En annan kul aktivitet för teambuilding när höstmörkret smyger sig på är att lösa ett mordmysterium tillsammans. Läs mer om mordgåtor här>>

Sending
User Review
5 (2 votes)