Categories: MidsommarSommar

Årets sommarquiz 2020 är här!

För sjunde året i rad så kommer nu ett nytt, härligt supersomrigt sommarquiz! För även om sommaren 2020 är väldigt speciell så tycker vi att det behövs lite rolig underhållning – det kanske till och med behövs lite extra!

I år blir det inte stora sommarfester på jobbet eller hemma – men vårt somriga musikquiz med följdfrågor funkar också bra i de små sammanhangen! I familjen och med de närmaste vännerna som man kanske träffar utomhus – för en liten grillkväll, picknick eller middag i trädgården. Här har vi samlat fler tips om att umgås utomhus.

Vårt sommarquiz är uppbyggt kring 30 stämningsskapande sommarlåtar – här finns klassiker från förr, en och annan one-hit-wonder som tar dig tillbaka till barndomens eller ungdomens somrar, och nya sommarhits. Det hela är garanterat varierat och det finns något för alla! Till varje låt hör sedan följdfrågor med en fyndig koppling. 23 frågor, som alla består av fler delfrågor – sammanlagt handlar det om att försöka skrapa ihop max 72 poäng! Frågorna handlar om allt som kan förknippas med sommaren – och med aktuella kopplingar till sommaren 2020!

Tanken med quizet är att en lekledare – en quizmaster – spelar upp bitar av låtarna och ställer frågorna. Deltagarna skriver sina svar på fina svarsformulär.

Sommarquizet levereras i ett mail direkt efter beställning. Du laddar hem det som en fil och skriver sedan ut själva quizet och så många svarsformulär som du behöver. Quizet kan lösas individuellt, i par eller i lag beroende på hur många man är. Låtarna finns på en färdig Spotify-spellista.

Enklaste sättet att rätta quizet brukar sedan vara att låta deltagarna byta svarsformulär med varandra och sätta poäng medan man går igenom de rätta svaren.

Beställ sommarquizet 2020 här>>

3 andra somriga musikquiz!

Musikquiz till grillfesten – superfyndigt musikquiz med följdfrågor. Allt kan på något roligt sätt förknippas med grillning! Här hittar du fler tips för grillfesten.

Musikquiz: Summertime! Ett riktigt somrigt musikquiz med kul följdfrågor. Quizet innehåller internationella sommarhits så att man kan vara med och tävla även om man inte är uppväxt med Taube och midsommarstång!

Sommarmelodikryss. En riktigt mysig aktivitet som funkar fint för några få. Låtarna finns på en färdig spellista, sedan är det bara att kryss med massvis med sommarkänsla!

Här hittar du massvis med fler färdiga quiz, mingelquiz, festlekar och tipspromenader med olika teman>>

User Review
5 (1 vote)
firafest

Recent Posts

Barnkalas Helsingborg

I Skånes näst största stad finns det gott om alternativ för att fixa ett roligt…

3 månader ago

Poängjakt med 100 uppdrag – i mobilen!

En poängjakt är en aktivitet som är lika rolig som den är enkelt! En poängjakt…

3 månader ago

Fixa mysteriekalas med Detektivmysteriet!

Vill ditt barn lösa mysterier som Lasse och Maja eller Ture Sventon? Det ska vara…

3 månader ago

Glöggmingel – bästa sättet att umgås i december!

Att bjuda in till glöggmingel i december är inte bara juligt, mysigt och trevligt -…

6 månader ago

7 julquiz som förhöjer julstämningen!

Ett roligt julquiz hör julen till! Ett quiz är rolig och enkel underhållning, som kan…

6 månader ago

Förvandla ditt hem till ett ruskigt roligt escape room till halloween!

Ruskigt roligt och buskul! Höst och halloween är kul! När mörkret gör sitt intåg blir…

7 månader ago