Gratis bordsplaceringslek till kräftskivan

kräftskiva

En bordsplaceringslek är ett trevligt sätt att inleda festen – särskilt om alla gästerna inte känner varandra. Då får alla en anledning att mingla och “bryta isen”. Dessutom får man ju sedan en bra bordsplacering kring bordet, så att alla inte bara sin vana trogen sätter sig bredvid samma personer som på förra festen.

Idéer till 10 bordsplaceringslekar finns här>>

Villd u göra det enkelt för dig får du ladda hem en kul bordsplaceringslek till kräftskivan gratis! I leken ska namn paras ihop med en beskrivning av en person. Ena halvan av gästerna får namnet, den andra halvan beskrivningen – sedan är det bara att hitta sin bordskavaljer!

Leken är för upp till 16 par, alltså med 32 kort. Men den kan naturligtvis användas till färre gäster, det är bara att använda färre kort.

Du väljer sedan om du vill att paren sätter sig slumpmässigt, tillsammans vid bordet eller om du styr placeringen genom att markera vilket par som ska sitta var.

Vi bjuder på bordsplaceringsleken!

Beställ bordsplaceringsleken och fyll sedan i rabattkoden: AUGUSTI när du kommer till kassan så blir priset för leken 0 kr – och du får den gratis!

Beställ bordsplaceringsleken här>>

Bordsplaceringslek till kräftkskivan
Sending
User Review
4.5 (6 votes)