After-ski eller after-work? 5 superroliga quiz!

after-ski quiz

Sportloven är här och många drar till fjälls med familj, släkt och vänner. Fixa till en kul after-ski i stugan! Bjud på lite gott plock eller grilla korv och bjud på glühwein eller en kall öl och låt vännerna tävla i ett kul vinterquiz!

Andra får vara hemma och jobba – då kan det kanske vara kul att liva upp februari med en after-work med kollegorna. Konceptet är detsamma – något gott att tugga på, något gott i glasen och ett quiz – svårare än så behöver det inte vara – men så himla trevligt

5 superroliga quiz för after-ski eller after-work:

Vinterquiz

Vintersport, film och tv, musik, geografi, historia – men allt har så klart med vintern att göra. Ett riktigt fyndigt quiz som bejakar det allra bästa med vintern! Quizet har 24 vintriga frågor som tillsammans kräver 40 svar. Sju frågor är musikfrågor.

Läs mer och ladda hem Vinterquizet>>

quiz frågesport

Musikquiz: TV-quiz

Ett riktigt kul musikquiz baserat på 24 ledmotiv till kända tv-serier från då och nu. Känner dina gäster igen dem? Säkert! Men kan de säga vilken serie de är hämtade från? Här finns allt från “Lilla huset på prärien” och “Skärdgårdsdoktorn” till “Ally McBeal”, “Homeland” och “Downton Abbey”. Varje låt följs av kluriga följdfrågor.

Läs mer och ladda hem TV-quizet>>

musikquiz tv-intron

Musikquiz: Jorden Runt

Ett riktigt fyndigt och roligt quiz som med musikens hjälp tar dig och dina gäster på en resa jorden runt! 27 låtar kan på något sätt förknippas med en plats, frågorna handlar om musik, geografi och mycket mer som film, sport och historia.

Läs mer och ladda hem Jorden runt quizet>>

musikquiz

Musikquiz: After-work

Ett riktigt roligt musikquiz för after-work! Quizet är uppbyggt kring 32 låtar som alla på ett eller annat sätt kan förknippas med jobb och yrkesliv. Till varje låt hör frågor, både om låt och artist och om en hel massa annat som på ett fyndigt och kul sätt kan förknippas med temat.

Läs mer och ladda hem After-work quizet>>

musikquiz

Quiz: Var är vi på väg?

Känner du igen frågan? Det här är en riktigt rolig och klurig frågesport i stil med ett klassiskt tv-program… Lagom till finlaen på TV kan du underhålla med ett eget quiz! Dela upp vännerna i lag och låt dem bege sig ut på 12 spännande resor, frågan är självklart “Vart är vi på väg?”?

Läs mer och ladda hem Vart är vi på väg-quizet>>

quiz på spåret

Och ett quiz för hela familjen! För after-ski med hela familjen finns det ju ett ämne som barnen bara är bäst på! Då ska ni tävla med vårt Mello-quiz!

Musikquiz för barnen: Melloquiz!

Ett superkul musikquiz för barn – och hela familjen – med låtarna från mellon som ungarna älskar och följdfrågor om sådant som de är bäst på! Quiza barn mot vuxna så får det vuxna en tuff match! Perfket för after-ski i fjällen eller för mellomys!

Musikquiz som barnen är bäst på: Mello-quiz>>

quiz barn mello
Sending
User Review
4.75 (8 votes)