Ny mordgåta till Halloween!

halloween mordgåta

Vad passar väl bättre när höstmörkret sänker sig och Halloween närmar sig än att bjuda in vännerna till en middag med mord! Med våra enkla mordgåtor som inte kräver varken skådespelarinsatser eller utklädning (om man inte vill!) kan man enkelt ordna en egen mordmiddag hemma!

Lagom till Halloween kommer en ny ruskigt bra mordgåta “Halloweenmordet på Haunted House”. Mordgåtan utspelar sig så klart på självaste Allhelgonaafton i skräckförfattarens hemsökta hus “Haunted House”.

Den berömda författaren H.S Addams dog för ett år sedan och nu samlas hennes närmaste familj och vänner för att hedra hennes minne och tända ljus på hennes grav. Men det visar sig bli allt annat än en dag av stilla åminne, redan vid lunchen avslöjas att Hermione Addams hade skrivit sin mycket avslöjande självbiografi innan hon dog. Haunted House är fyllt av ouppklarade mysterier, spöken och en ganska skum samling människor – intrigen tätnar – och ett mord begås!

mordgåta hemma

Rysligt roligt – men enkelt att ordna!

Den här mordgåtan kan lösas oavsett hur får eller hur många man är – även den som är värd / värdinna och berättare kan vara med och lösa gåtan – var bara noga med att inte tjuvkika på lösningen!

Du beställer mordgåtan, får direkt ett e-mail och laddar hem det hela. Du skriver sedan ut så mycket du behöver av det häfte med persongalleri som dina gäster ska studera innan det är dags att höra de fem kortfattade kapitlen med handlingen. Mordgåtan kan gärna delas upp under en kväll eller en middag – på så sätt blir det en kul “röd tråd” genom kvällen men gästerna hinner också prata om lite annat. Till efterrätt eller kaffe är det sedan dags att gissa vem som är mördaren och avslöja den rafflande upplösningen.

Beställ mordgåtan “Halloweenmordet på Haunted House” här>>

Här finns fler tips på festlekar till Halloween för vuxna>>

Läs mer om mordgåtor och mordmysterier här>>

Sending
User Review
4.67 (6 votes)