kalaslekar

Barnkalas, fest och party

Små barn har barnkalas och leker barnkalaslekar. De lite större barnen har fest när de fyller år. Men sedan finns det ju andra fester som barnen har, det kan vara i föreningen eller i klassen, det kan vara pyjamaspartyn och filmkvällar. Dessutom håller vi ju ofta fest för både barn och vuxna, inte minste till de stora högtiderna. I alla dessa sammanhang behöver barnen och ungdomarna sina egna festlekar.

När man är riktigt liten är det kanske kul med dansstopp och fiskdamm, men snart vill även barnen ha något riktigt kul och unika som gör att gästerna tycker att kalaset eller festen är speciell.

Här hittar du tips om barnkalaslekar>>

Vad hittar man på när barnen blivit lite äldre? Då funkar inte fiskdammen längre och det ställs höga krav på aktiviteter mamma och pappa ordnar. Här har vi skrivit lite festtips för de lite äldre barnen>>

Barnens fester året om

Till de stora högtiderna är det kul med festlekar för barnen, inte minst om det är en fest med både barn och vuxna, kanske julfest med vännerna eller påskafton med släkten. Då är det roligt att anordna en egen aktivitet för barnen – det är kul för dem, och det ger kanske också de vuxna tillfälle att hinna umgås lite mera.

Här finns tips på festlekar till barnens julfest>>

Här finns tips om äggjakter och påsklekar>>

Så här ordnar du påskfest med äggjakt för barnen>>

De bästa festlekarna till barnens Halloweenfest>>

festlekar barn

Skattjakt till barnkalas!

Nästan ingenting är så kul som en skattjakt – det tycker både små och lite större barn! Här kan du läsa mer om att fixa skattjakt>>

Sending
User Review
4.67 (3 votes)