fest

Visst är det kul att ställa till med fest, men några gånger i livet känns det mer påkallat än annars. Att fira att man blir vuxen vid 18 brukar vara stort för de flesta, därefter tappar det här med att fira födelsedag allt mer sin tjusning ju äldre man blir. Men så fyller man 30, 40, 50, 60 och 70 – och då känns det väl ändå som att en fest är på sin plats. Man firar kanske inte längre just att man blir äldre, men man firar förhoppningsvis allt kul man hunnit med och allt som finns kvar att göra och man omger sig med de människor som betyder mest.

De jämna födelsedagarna brukar också vara ett sådant där tillfälle där man blickar lite tillbaka och kommer ihåg vänner som betytt mycket i livet, även om man inte umgås varje dag – och då brukar festerna blir lite större med mer folk.

Andra stora fester i livet är de som firar tillskotten i familjen – som bröllop, babyshower, dop och namngivning.

Under rubriken “Livets stora fester” har vi samlat lite festtips för just de där lite speciella festerna. Alla har vi inte firat själva (ännu) – men vi har varit med och firat det mesta och fångat upp lite tips, trix och goda idéer.

Läs mer här:

30-årsfest – Temafest på 3 sätt>>

40-årsfest – tre roliga temafester>>

50-årsfest – halvvägs till 100! >>

Fira 60-årsfest – tips & idéer>>

Sending
User Review
4.67 (9 votes)