Aktivitet i skogen på hösten: Spela höst-naturbingo!

naturbingo höst

Alla årstider har sin charm men ingen är så färgglad som hösten! När löven byter färg, dimman ligger över åkrarna och det finns vattenpölar att plaska i – då är det underbart att ge sig ut i skogen!

Gå en lång höstpromenad, ta med varm choklad i termos och goda mackor – och som en extra kul, liten aktivitet när man stannar, ett naturbingo! Superenkelt och kul!

Ladda ner naturbingo-brickan för hösten gratis!

Beställ naturbingot på grapevine.nu, när du kommer till kassan fyller du i koden HÖSTKUL i fältet för rabattkod så dras hela priset av och du kan ladda hem bingot gratis!

Ladda ner vår naturbingobricka för hösten här>>

naturbingo höst

3 roliga mobilskattjakter att göra utomhus på hösten!

Vill ni tillbringa mer tid utomhus, elelr ha kalas eller halloweenfest utomhus på hösten – då kan vi rekommandera en busrolig mobilskattjakt med lite mystiskt tema – om man vågar gör man den i mörker! Barnen följer en karta i mobilen och svarar på mer eller mindre kluriga gåtor. Du bestämmer när, var och hur långt!

  • Halloweenjakten! En rolig skattjakt för barn i 8-12-års åldern med halloweentema!
  • Jakten på Spökskatten. Bara en gång om året, mitt under hösten då mörkret regerar, finns det möjlighet att hitta den urgamla spökskatten och befria de osaliga andarna… Den här skattjakten passar barn i åldern 10-14 år.
  • Jakten på den magiska ringen. Deltagarna ska ge sig ut på en resa i det vilda landet Nidor för att befria folken från den onda trollkarlen Melifar som härskar med hjälp av den tusenåriga magiska ringen! Den här mobiljakten är lite knepigare och rekommenderas från 13 år och uppåt – och för alla som gillar ett riktigt fantasy-äventyr!
Sending
User Review
5 (1 vote)