Rolig liten festlek vid bordet till midsommar: Spela midsommarbingo! Ladda ner gratis!

festlek vid bordet midsommar

Till midsommar brukar man leka aktiva lekar med dans kring midsommarstången och säckhoppning – men man kan också leka vid bordet! Vi har tagit fram en rolig liten festlek vid bordet som maxar midsommarstämningen: Spela midsommarbingo!

Midsommarbingo är kul och också en bra lära-känna-lek för gäster som inte känner varandra så väl. På bingobrickorna ska man kryssa för sådant som man gjort, kan eller upplevt – och allt har med midsommar att göra! Har man en folkdräkt, har man badat naken på midsommarafton, kan man binda en midsommarkrans och har man sett Tomas Ledin live, och en hel massa andra mer eller mindre udda påståenden. Vem eller vilket par vid bordet får först midsommarbingo!?

Midsommarbingot kan spelas på flera sätt! Man kan spela bingo individuellt eller i par. Det finns bingobrickor för att läsa själv och bingobrickor och lappar om man vill göra bingot med en bingoutropare. I produkten finns enkla instruktioner för olika varianter. Dessutom ingår fina bordsplaceringskort.

Ladda ner vårt midsommarbingo helt gratis!

Vi bjuder på vårt midsommarbingo! Beställ det med dina andra festlekar till midsommar och ange rabattkoden: BINGO i fältet för rabattkod när du kommer till kassan, så dras hela priset av och du får vårt bingo helt gratis!

Direkt efter beställning får du ett mail med länk för nerladdning av produkten och kan skriva ut så många bingobrickor du vill!

Beställ midsommarbingo gratis här>>

festlek vid bordet midsommar

Topp 12 festlekar till midsommar:

Festlek: Midsommar!
11 riktigt midsomriga utmaningar att kombinera som man vill.

Sommarquiz 2024
Årets aktuella och garanterat somrigaste quiz, med 27 låtar och fyndiga följdfrågor om allt som har med sommaren 2024 att göra – och lite till!

Testat & Klart SOMMAR! 
Vi har gjort en ny somrig variant av vår lek med roliga tester i finns brev. Du får hela 33 tester i fina, färdigt brev. Testerna görs med fördel utomhus i en lagtävling där alla kan vara med!

Poängjakt: Sommarkampen!
Superkul foto- och filmpoängjakt med mobilen. Vem löser flest av de 100 somriga uppdragen?

Festlek: Testat & Klart!
22 roliga, kluriga och festanpassade färdiga tester i fina brev! En festlek som passar för barn, ungdomar och vuxna och perfekt för alla i blandade lag!

Festlek: Sommarfest!
Klurigheter, musik och massvis med sommarstämning i en kul festlek för vuxna med sju delar – som kan lösas runt om i trädgården eller med fördel sittande vid bordet.

Tipspromenad: En riktigt somrig tipspromenad
En midsommarklassiker! 25 färdiga, somriga tipspromenadfrågor som kan kombineras i tre olika längder.

Mobilquiz: Ett lite klurigare sommarquiz
Ett sommarquiz att lösa på vandrande fot. Följ karta i mobilen och svara på kluriga, somriga frågor. Du bestämmer, när, var och hur långt.

Musikquiz till grillfesten
Fyndigt musikquiz med 23 låtar som på något sätt kan förknippas med att grilla och så kul följdfrågor, så klart!

Mordmysterium: Mord vid Midsommar!
Låt dina gäster lösa en mordgåta! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje “Sommarro” på Midsommarudde. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst – ett mystiskt mord begås!

Mingelquiz: Sommar!
Ett elegant mingelquiz, sätt upp frågorna, mingla och quizza som den underbara sommaren!

SingSong musiktävling: Sommar!
Här ska det lyssnas på och sjungas sommarklassiker! Tävla i temafrågor, textrader och bildfrågor!

midsommar traditioner

Vill du spela lära-känna-bingo vid ett annat tillfälle? Här hittar du ett lite större bingo som passar som en festlek vid bordet på alla fester>>

Sending
User Review
5 (3 votes)