Naturbingo – kul utomhusaktivitet för familjen!

naturbingo

När vårsolen värmer blir man sugen på att komma ut i friska luften och leka loss! Då kan ett naturbingo i skogen med kompisar eller familj vara något att roa barnen med en liten stund!

Vi har gjort ett fint naturbingo som passar på våren – ladda hem det gratis, skriv ut, ge er ut i friska luften och lek loss!

Beställ naturbingot från grapevine gratis genom att ange rabattkoden: VÅRSOL i kassan.

Beställ naturbingot gratis här>>

Utforska naturen på ett superroligt sätt med Naturkampen!

Naturkampen! är en jätterolig och proffsig fotopoängjakt i app där deltagarna ska lösa upp till 100 mer eller mindre knepiga foto- och filmuppdrag. Naturkampen! kan man leka med ett eller flera lag, var som helst utomhus där det finns lite natur – i skogen eller i parken. Det behövs ingenting annat än en mobil per lag, och i stort sett inga förberedelser! Enkelt att ordna och superkul! Naturkampen! passar barn, ungdomar och vuxna – eller alla tillsammans!

Läs mer om poängjakten Naturkampen! här>>

Rolig skattjakt i skogen!

Vill man ha ännu mer roligt i skogen – kanske på ett kul utomhuskalas för kompisarna – så finns en superkul skattjakt där barnen ska följa en snitsel och lösa gåtor för att komma vidare på “Det stora skogsäventyret”. På en karta fyller de i lösningen från varje gåta för att till sist lista ut ett lösenord – som kanske leder till en spännande skatt!? Skattjakten “Det stora skogsäventyret” går att göra var som helst utomhus, i skogen eller i parken. Låt skattjakten leda till en grillplats och bjud på grillkorv, pinnbröd och marshmallows! Skattjakten finns i två svårighetsnivåer för 7-9 och 10-13 år, du laddar hem det hela färdigt, skriver ut och leker loss!

Läs mer om “Det stora skogsäventyret” här>>

skattjakt i skogen
Sending
User Review
4.4 (10 votes)