3 roliga äggjakter hemma

äggjakt hemma

Många barn är nu besvikna över inställda aktiviteter, kalas och fester – men så är det bara! Vi måste alla följa de riktlinjer som finns för att minska spridningen av Corona-viruset, så just nu är det inte tid för stora fester och kalas, och det måste även barnen förstå – men visst är det tufft!

Det kommer att bli en annorlunda påsk i år, resorna, festerna och de stora släktkalasen ska vi ställa in. Men något litet roligt vill man kanske ändå hitta på med de egna barnen.

Här är tre påsklekar och äggjakter som passar bra för de egna barnen, lekarna utförs hemma eller utomhus, de beställs digitalt och levereras direkt via e-mail.

Äggjakten

Äggjakten är en skattjakt för barn i åldern 4-6 år eller 7-10 år men kluriga gåtor. Den genomförs med ledtrådar där gåtorna göms och har både ledtrådar som passar inomhus i hemmet och ute i trädgården. Ett roligt sätt för barnen att få leta upp sitt påskägg!

Läs mer och beställ här>>

äggjakt

Mobilskattjakt: Äggjakt!

En kul äggjakt som man löser i mobilen – utomhus! Du sätter själv ut en runda genom att placera kartploppar på en karta på din egen lilla arrangörssajt. Man laddar sedan ner vår app i mobilen, scannar en QR-kod för att starta och så handlar det för barnen om att följa kartan och vid varje kartnål svara på påskiga frågor. Ett kul sätt för barnen och hela familjen att komma ut på en promenad med twist – och att hitta påskägget! Äggjakten finns i tre varianter med olika svårighetsgrad för olika åldrar, 5-7 år, 8-10 år och 11+.

Läs mer och beställ här>>

Påskharens knepiga äggjakt

Det här är en enkelt genomförbar skattjakt med kluriga frågor, gör den helt och hållet inomhus, i trädgården eller parken. Påskharen ger kluriga ledtrådar som leder till ett ställe där man får en ny ledtråd osv. Den sista ledtråden leder fram till påskägget! Passar barn i alla åldrar!

Läs mer och beställ här>>

äggjakt

Ta hand om varandra!

Vill ni ut i skogen och leka?

Ladda ner vårt gratis naturbingo – kul för att roa familjen en liten stund utomhus>>

Fler skattjakter och Escape games man kan fixa för barnen hemma finns på grapevine.nu>>

Sending
User Review
5 (1 vote)