5 kul quiz till Valborg!

quiz

Valborgsmässoafton firar vi med valborgsmässobål, studentsång och om vädret tillåter, ofta grillpremiär. Vad hör mer Valborgsfirandet till? Ett kul quiz för gästerna så klart!

Här är fem roliga quiz som vi tycker passar fint till Valborgsfirandet. Låt dig inspireras och gör ditt eget, eller om tiden eller fantasin tryter, ladda hem det färdigt, skriv ut och quizza!

Valborgsquiz

Vad passar väl bättre än ett quiz om Valborgsvetande? Det här quizet ger den maximala Valborgsmässokänslan. Med åtta musikfrågor med alla underbara låtar som hälsar våren välkommen och kluriga kunskapsfrågor om allt som kan förknippas med Valborg och första maj går det helt enkelt inte att undvika.

Läs mer om Valborgsquizet här>>

Musikquiz till grillfesten

Blir det grillpremiär till Valborg? Då är det här superfyndiga quizet med grilltema ett måste! 23 låtar på en färdig spellista kan på något sätt – i titel eller artistnamn – förknippas med grillning. Det handlar om att lista ut namn på låt och artist och sedan att svara på en rolig följdfråga – allt på temat grillning!

Läs mer om musikquizet till grillfesten här>>

Musikquiz: Vem där!

Nytt roligt musikquiz där det handlar om att lista ut vilket namn som man sjunger om i 24 låtar. Alla får höra ett intro och det lag som först gissar rätt namn får poängen. Sedan följer en eller flera följdfrågor om kända personer från då och nu som burit namnet. Kul, klurigt och roligt!

Läs mer om musikquizet: Vem där?

musikquiz

Vårquiz

Ett quiz om den hett efterlängtade våren. Här blandas musikfrågor och kunskapsfrågor om allt som har med våren att göra. Gotta er ordentligt i att den nu är här!

Läs mer om vårquizet>>

Mingla och quizza – jorden runt!

Om man vill ha ett quiz där man samtidigt kan mingla med en drink är vårt roliga mingelquiz en superbra idé. Sätt upp de fina frågorna med 14 destinationer, runt om i huset eller trädgården, dlea in gästern ai lag och låt dem mingla med något gott att dricka och samtidigt lista ut svaren på frågorna från hela världen. Trevligt, opretentiöst och dessutom praktiskt om du själv behöver förebereda maten!

Läs mer om mingelquizet här>>

quiz

Sjung in våren med ett fint sånghäfte med de klassiska sångerna för att hälsa våren och kul snapsvisor med vårkänsla.

Ladda ner sånghäftet gratis här>>

Sending
User Review
5 (5 votes)