Halloweenpyssel – Skriv ut gratis spel, kort & dekorationer till Halloween!

halloweenpyssel

Nu är höstens största fest – Halloween – nära! För varje år känns det som denna, ändå ganska nya, tradition blir allt större och för barnen är den en självklarhet! Halloweenpyssel är ett måste och det ska pyntas och ordnas Halloweenfest – som för alla stora högtider!

Halloweenpyssel – Skriv ut massvis med Halloweenstämning!

Vi har satt ihop ett kit med Halloweenstämning! Här finns kort och etiketter att använda som inbjudningskort, placeringskort eller på godispåsar och gå-bort-presenter. Här finns fladdermöss att dekorera med på fönster, kakor eller sugrör. Och här finns dessutom 3 roliga små spel. Halloween-godis-bingo med 12 bingobrickor, Memory och Kims spel. Spelen är kul för hela familjen, eller som extra lekar på barnens Halloweenfest. Det är kul att själv pyssla ihop dem på höstlovet!

Ladda hem & skriv ut gratis!

Vi bjuder på vårt härliga Halloweenpyssel paket! Beställ det som vanligt på grapevine.nu och skriv in rabattkoden HALLOWEENGODIS när du kommer till kassan (i fältet för rabattkod). Ladda hem och pyssla loss!

Beställ Halloweenkitet här>>

halloweenpyssel

Lekar till Halloweenfesten – för stora & små!

Ska man fira en riktig Halloween gör man det så klart med ett mysrysigt mysterium! Vi har en mängd roliga, färdiga lekar för Halloween och Halloweenfest – oavsett om man är några stycken eller många.

Här finns tips på festlekar till barnens halloweenfest, men det är ju inte bara de små som ska få ha kul – så kolla också in festlekar till halloweenfest för vuxna!

För de yngsta finns spännande skattjakter, för de lite äldre finns kluriga escape games och mobilskattjakter, för de vuxna kul festlekar, stämningsskapande musikquiz och knepiga mordgåtor!

Botanisera bland alla våra Halloweenlekar här>>

Sending
User Review
4.8 (5 votes)