Klurigheter för barn – små, roliga lekar och aktiviteter

klurigheter för barn

Då och då uppstår behovet att aktivera barnen – hemma, på resan eller för att få ut dem i friska luften. Här finns en lista på roliga saker att ladda hem – oftast alldeles gratis – när du, i olika sammanhang, behöver lite klurigheter för barn!

Bilbingo

Gör resan roligare för de yngre resenärerna som annars undrar ”När är vi framme?” Ladda hem ett fint bilbingo här. Låt bara barnen pricka av sådant de ser, eller spela bingo med fyra olika bingobrickor.

Här finns rabattkod för att ladda hem vårt fina bilbingo gratis>>

På-vägen-lek: Gissa djuret!

Om man sitter i en bil eller kanske på en restaurang och väntar på maten med små barn kan det vara ett kul sätt att få tiden att gå att leka gissningslekar. Det kan göras bara genom att en person tänker på saker med ett tema t.ex. djur eller figurer ur filmer och böcker och de andra ställer frågor tills man listat ut vem som söks. Här finns fina bildkort att ladda hem gratis om man vill ha lite hjälp med att hitta på djur. Det finns också tips på 10 andra roliga ”på-vägen-lekar”.

10 roliga på-vägen-lekar>>

Naturbingo

Kul liten aktivitet för familjen eller en grupp barn. Hitta saker i naturen och lägg på bingobrickan, full rad ger ”bingo!”. Här finns rabattkoder för att ladda hem flera olika naturbingon gratis. De är anpassade för att passa olika årstider:

Naturbingo VÅR>>

Naturbingo SOMMAR>>

Naturbingo HÖST>>

naturbingo

Naturspår

En kul aktivitet för barnen på utflykten – i skogen eller vid vattnet. Pricka av sådant ni hittar, gör eller hör. Ett enkelt sätt att göra promenaden lite roligare för barnen. Ladda hem gratis med rabattkoder!

Naturspår i skogen>>

Naturspår vid vattnet>>

Bordstabletter med pyssel

När de vuxna bara pratar och äter, och pratar och äter kan middagen bli lång för små gäster. Det här är ett kul sätt att få dem att sitta med vid bordet en lite längre stund. Dessutom är det en utmärkt aktivitet på barnkalaset, för att låta barnen lugna ner sig en aning i väntan på kalasmaten.

Läs mer om bordstabletter med pyssel för allt från barnkalaset till halloween- och nyårsfesten>>

Lite mer avancerade klurigheter för barn

Vill man ha lite mer avancerade klurigheter för barn i form av skattjakter, uppdrag och escape games med roliga historier och kluriga gåtor så finns det massvis att välja bland hos grapevine.nu. Produkterna är klara med klurigheter för barnen anpassade efter ålder, du laddar hem, skriver ut och arrangerar enkelt det hela!  

Sending
User Review
5 (2 votes)