Nyårsquiz 2019!

nyårsquiz

Fira nyår med ett fyndigt quiz i väntan på 12-slaget!

Nyår 2019 firar vi med inte bara vårt traditionella nyårsquiz om året som gått utan också med ett nytt quiz till – ett mysigt quiz om nyår och nyårsfirande!

Nyårsmiddagen brukar vara lite längre än de andra middagarna, ofta vill man bjuda på något riktigt gott och kanske några fler rätter än normalt, då kan det vara utmärkt att sticka emellan med några frågor ur ett kul nyårsquiz för att hinna smälta maten – det hela blir en kul röd tråd genom kvällen. Eller så finns det tid efter middagen, i väntan på tolvslaget som gärna ska fyllas med underhållning – då passar det också så klart utmärkt med ett nyårsquiz!

Nyårsquiz 2019 – Vem kommer ihåg mest av året som gått?

Vad passar bättre i ett nyårsquiz än en tillbakablick på året som gått? Vem kommer ihåg mest av stort och smått från 2019? Det får ni svaret på med vårt nyårsquiz!

I quizet finns 31 rubriker, så som “Årets skandal”, “Årets kortslutning”, Årets filmer”, “Årets överenskommelse”, “Årets staty”, “Årets fest”, “Årets mest googlade”, “Årets tjatigaste”, Årets hits” och mycket mer. Under varje rubrik samlar sig en eller flera frågor som tillsammans kräver 72 svar. Quizet är underhållande och ger en tillbakablick på året som gått och frågorna är blandade och handlar om allt från film, musik, tv och litteratur till de stora världshändelserna – och lite av de roliga småsakerna, som vi kanske minns när vi hör dem!

Quizet beställer du färdigt och skriver ut så många svarsformulär som du behöver beroende på hur många gäster du har. Du får också lite fint bonusmaterial som bordsplaceringkort och kort för minnen av 2019 och nyårslöften inför 2020 att lägga under tallrikerna på nyårsmiddagen!

Läs mer och beställ Nyårsquiz – Vad minns vi av 2019 här>>

nyårslekar

Nyårsquiz: Gott Nytt År!

Vårt nya Nyårsquiz: Gott Nytt År! innehåller 23 frågor, varav 11 frågor som innehåller musik, som alla på något fyndigt sätt har med nyår och nyårsfirande att göra! Kul och blandad som passar de allra flesta!

När du beställer får du allt färdigt – frågor, svarsformulär och facit och skriver själv ut så mycket du behöver, beroende på hur många gäster du har till nyår! Du får också fina matchande placeringskort till middagen.

Läs mer och beställ Nyårsquiz – Gott Nytt År här>>

nyårsquiz

Här finns tips på fler roliga lekar till nyårsafton>>

Sending
User Review
5 (1 vote)