Ge bort en upplevelse hemma i julklapp!

julklapp upplevelse hemma

Julen 2020 blir onekligen annorlunda. Julen är normalt sett en tid att umgås både på julfest på jobbet och med hela släkten hemma. I år får firandet bli i betydligt mindre skala. Men man kan ha mysigt och roligt ändå!

Julklappstips! Ge bort en upplevelse hemma!

Ett sätt att visa lite extra omtanke i jul kan vara att ge bort ett presentkort på en hemma-upplevelse från oss på grapevine! Ge bort ett presentkort på ett mysrysigt julmordmysterium som familjen kan lösa tillsammans, eller ett mysigt julmelodikryss eller julquiz. Då ger du bort en mysig stund, och umgänge i det lilla, i en tid när vi kanske lider lite brist på sociala aktiviteter. Kanske kan det vara ett alternativ till företaget julfest – ge bort något för kollegorna att göra hemma tillsammans med familjen istället!

mordmysterium

Man kan också ge bort ett julquiz och sedan själv vara med och lösa det tillsammans med släkten – gör en mysig uppesittarkväll på Zoom eller Teams – duka upp glögg och pepparkakor och quizza loss tillsammans! Årets julquiz från grapevine har separata svarsformulär att skicka till alla deltagare, både sådana för att skriva ut och för att kunna skriva direkt på datorn.

Om mor- och farföräldrar inte kan fira tillsammans med barnbarnen – ge bort en rolig julskattjakt till barnbarnen som en liten tröst – i år får vi lägga till lite nya traditioner, när det gamla kanske inte funkar lika bra. Var kreativ! Ger mormor bort en skattjakt – var sedan med och lös den tillsammans med resten av familjen på skype eller facetime!

Vi har presentkort med ett belopp för specifika produktkategorier, om man just vill ge bort t.ex en mordgåta, ett quiz eller en skattjakt till barnen och det finns också presentkort på ett visst belopp. Men för alla presentkort kan man så klart handla precis vad man vill för. Presentkorten levereras digitalt på mail som ett presentkort man kan skriva ut och ge bort, eller skicka vidare digitalt. Den som köper en upplevelse får den ju sedan också levererad digitalt, via mail, och utför det hela själv – hemma!

Men behöver så klart inte heller använda presentkortet till en julaktivitet utan kan vänta tills det är dags för – och funkar med – fest och kalas! Presentkorten är giltiga i ett år från utfärdandet, och den som får det kan gå in och välja och vraka bland alla roliga hemmaupplevelser som vi har att välja på hos grapevine.nu.

Här handlar du presentkort på upplevelser och roligt umgänge hemma>>

Vill du ha många presentkort, kontaktar du oss på kundtjanst@grapevine.nu så hjälper vi dig!

Sending
User Review
5 (2 votes)