Inbjudningskort till kalas med skattjakt!

inbjudningskort gratis

När du och ditt barn väl har funderat ut dag, tid och tema och börjat planera kalaset är det dags att skicka ut inbjudningar – ju tidigare desto bättre, så att så många som möjligt kan vara med! Här kan du läsa om vad som bör finnas med på inbjudningen.

På självaste inbjudan vill man så klart också få med om kalaset har ett tema – eller kanske en särskilt rolig aktivitet – så som en spännande skattjakt! Det är roligt om det är många av ditt barns vänner som vill komma och kul om de är lite extra taggade!

Få saker är så kul på kalas som en skattjakt! Särskilt en skattjakt med tema som faktiskt kan “göra” hela kalaset och sätta tema och stämning. Låt barnen klä ut sig om de vill, addera lite fina dekorationer och passande mat och vips – så har du ett riktigt proffsigt barnkalas! På grapevine.nu hittar du en hel massa kul skattjakter med olika tema för barn i olika åldersgrupper, med dessa kan du göra extra roliga kalasklassiker som superhjältekalas, prinsesskalas och piratkalas, men också roliga mysteriekalas där barnen är detektiver och mycket mer!

I alla dessa skattjakter ingår fina inbjudningskort gjorda i word så att man själv på enklaste, möjligaste sätt kan skriva in sin text och redigera som man vill ha det. I varje inbjudningskort finns också en liten text om varje skattjakt som man använder om man vill ge gästerna en liten försmak på ett spännande mysterium – men det bestämmer man så klart själv och kan ändra, ta bort och lägga till precis som man vill.

Ladda ner gratis inbjudningskort till kalas!

Inbjudningskorten ingår när man köper en skattjakt, men vill man först börja med att skicka ut inbjudan – eller ha temakalas utan skattjakt – varför man nu skulle vilja det 🙂 – finns inbjudningskorten också att ladda ner direkt här!

Klicka på varje inbjudningskort för att ladda ner filen!

Här hittar du skattjakterna som passar till inbjudningskorten:
Skattjakt: Detektivmysteriet – en tjuv härjar i Småköping och har tagit värdefulla böcker från biblioteket. För 4-6 år och 7-10 år.
Skattjakt: Djurparksmysteriet – en tjuv försöker stjäla den sällsynta tropiska grodar Gunnar! För 4-6 år och 7-10 år.
Skattjakt: Piratmysteriet – kapten Tveskägg behöver barnens hjälp – den grymma kapten Svartskägg är ute efter hans sjörövarskatt! För 4-6 år och 7-10 år.
Skattjakt: Djungelmysteriet – dags för djungelexpedition – kan barnen hitta den gömda Mayastadens skatt? För 4-6 år och 7-10 år.

Här hittar du skattjakterna som passar till inbjudningskorten:
Skattjakt: Älvmysteriet – En elak trollkarl har tagit regnbågsälvornas trollspön och behöver barnens hjälp! För 4-6 år och 7-10 år.
Skattjakt: Hotellmysteriet – Hotellchefen Georg Gästfri behöver barnens hjälp att avslöja en klåfingrig tjuv som härjar på hotellet! För 4-6 år och 7-10 år.
Skattjakt: Superhjältemysteriet – Supersune behöver hjälp från fler superhjältar att stoppa Boven med den gröna masken som placerat en bomb i Big City! För 4-6 år och 7-10 år.
Skattjakt: Dinosauriemysteriet – Ta tidsmaskinen till dinosauriernas värld och hjälp maiasauramamma Maja hitta hennes försvunna ägg innan ungarna kläcks! För 4-6 år och 7-10 år.

Här hittar du skattjakterna som passar till inbjudningskorten:

Skattjakt: Spökmysteriet – Småspökena Bu och Bo behöver hjälp att hitta nycklarna till ödehusets skattkammare som vaktats av Gammelspöket i 100 år. För 4-6 år och 7-10 år.
Skattjakt: Undervattensmysteriet – Kapten Kuling behöver barnens hjälp att hitta piraten Enbenes skatt som är gömd i havens djup! För 4-6 år och 7-10 år.
Skattjakt: Vintermysteriet 7-10 år – Hjälp Kung Frost att hitta de sex magiska iskrisallerna som vårälvan Primavera stulit! För 4-6 år och 7-10 år.
Skattjakt: Prinsessmysteriet – Prinsessorna måste rädda prins Månstråle som en ond fe förvandlat till en groda och låst in i slottet Morgondaggs högsta torn. För 4-6 år och 7-10 år.

Här hittar du skattjakterna som passar till inbjudningskorten:
Skattjakt: Ismysteriet – Följ med på äventyr i islandet där barnen måste hjälpa isprinsessan Arabella, pingvinen Puck och älgen Ola att rädda den årliga snöfesten! För 4-6 år och 7-10 år.
Äggjakt: Det kluriga påskäventyret – en ovanligt energisk och påhittig påskhare har gömt ett påskägg! För 4-6 år, 7-9 och 10-12 år.
Skattjakt: Sommarmysteriet – Kapten Krok har blivit tillfångatagen av pirater, barnen får flaskpost där han ber om hjälp att hitta hans guldmynt och betala lösensumman. För 4-6 år och 7-10 år.
Skattjakt: Vilda Västern-mysteriet – Sheriffen i Gunville har utlyst en belöning till den som kan fånga den ökände boven Wild Billy Bull. För 4-6 år och 7-10 år.

Här hittar du skattjakterna som passar till inbjudningskorten:
Påskskattjakt: Äggjakten – Hönan Agdas busiga kycklingar har gömt hennes ägg – hjälp henne att hitta dem! För 4-6 år och 7-10 år.
Halloweenäventyret på Spökslottet – kan barnen hitta fram till Spökslottets skattkammare och på vägen listan ut lösenordet som öppnar dörren? För 4-6 år, 7-9 år och 10-12 år.
Halloweenmysteriet – Greve Vlads avlägsna slott Kråkehof vaktas av mystiska invånare – vågar barnen försöka hitta slottets skatt? För 4-6 år och 7-10 år.
Skattjakt: Julmysteriet – Den tankspridde tomtenissen Ture har slarvat bort påsarna med det magiska stoft som gör att tomtens renar kan flyga – om de inte hittas hinner tomten inte besöka världens alla barn – hjälp till att rädda julen! För 4-6 år och 7-10 år.

Här hittar du skattjakterna som passar till inbjudningskorten:
Skattjakt: Cirkusmysteriet – Nycklarna till lejonet Leos bur är försvunna – bara minuter innan cirkusföreställningen ska börja! Lejontämjaren Cissi behöver barnens hjälp! För 4-6 år.
Skattjakt: Djurens vilda skogsäventyr – Kan barnen lösa djurens utmaningar och hitta fram till äventyraren Valdemar Vilds skatt? För 4-6 år.
Skattjakt: Det stora skogsäventyret – Kan barnen hitta genom skogen och lösa utmaningar för att hitta fram till äventyrarens skatt? För 7-9 år och 10-13 år.
Halloweenskattjakt: Mysteriet på Monsterbalen – En busig vampyr har stulit nycklarna till det stora skåpet med häxbrygd och halloweengodis till den stora monsterbalen! Hjälp häxan Mara att rädda festen! För 4-6 år och 7-10 år.

Sending
User Review
5 (1 vote)