Halloweenparty-paket gratis – pyssla eget halloweenpynt!

skriva ut halloweenpynt gratis

Skriv ut, klipp och klistra massvis med halloweenpynt!

Till halloweenfesten behövs det så klart massvis med halloweenpynt! Detta kan du pyssla själv genom att skriva ut vårt stora Halloweenparty-paket! Här finns massvis med festligt pynt! Hattar, godispåsar, vimplar, flaggor och girlanger. Servettringar, märken, medaljer, bordsplaceringskort, kakdekorationer och mer! Skriv ut det du vill ha och så mycket du behöver! Klipp och klistra!

Vi bjuder på det stora Halloweenparty-paketet!

Du får ladda ner det stora Halloweenparty-paketet helt gratis! Gå till grapevine.nu, beställ paketet, när du kommer till kassan skriv in kupongkoden HALLOWEENPARTY i fältet för kupongkod så blir priset 0 kronor!

Beställ Halloweenparty-paketet gratis här>>

Matchande till halloweenparty-paketet finns också flasketiketter och fina pysselbordstabletter och så klart det som verkligen sätter guldkant på halloweenfesten – en rolig skattjakt! I vår busroliga skattjakt “Halloweenäventyret på Spökslottet” känner du igen figurerna från partypaketet. Skattjakten finns för barn i olika åldrar och görs inne eller ute, för få barn – eller många – varsomhelst och närsomhelst! Det hela är klart att användas och superenkelt att organisera, beställ, ladda ner, skriv ut och lek!

Läs mer om Halloweenäventyret på spökslottet här>>

halloweenfest 7 år

Här hittar du massvis med mer skattjakter, lekar och aktiviteter till Halloweenfesten – för både små och stora!>>

5 enkla idéer för att halloweenpynta hemmet

När oktober går mot sitt slut och det blir allt mörkare ska hus och hem så klart pyntas för Halloween! Här är fem enkla saker du inte får missa när du gör hemmet mysigt rysigt inför hösten största högtid:

  • Spindelväv i fönstren! Köp låtsasspindelväv och sätt upp i fönstren. Hemligheten för att få till ett spindelnät som ser rätt ut är att dra ut det långt. Dra först på ena hållet och sätt fast ordentligt, till exempel med tejp. Dra sedan ut det åt fler andra håll och fäst. Placera sedan ut plastspindlar i nätet.
  • Pumpor i massor! Små pumpor på bordet och stora pumpor med ljus på trappen eller i trädgården. Gör din egen design av en “Jack O’ Lantern” – en urgröpt pumpa med ett ansikte. Eller för den som vill ha något mer stilrent, gröp ur pumpan och ta sedan fram borrmaskinen och gör en massa hål. Det blir en riktigt snygg pumpalykta!
  • Benknotor eller en gravsten i trädgården. Köp eller tillverka egna och placera strategiskt och gärna lite upplyst av trädgårdsbelysningen.
  • Höstlöv är vackert! Plocka färgglada höstlöv i parken och dekorera bordet.
  • Levande ljus! Bara att släcka ner och låta levande ljus lysa upp hemmet gör det mysigt. Använd gärna de ärvda kandelabrarna eller massvis av barnens färgglada ljuslyktor från dagis! Och så urgröpta pumpor så klart!
Sending
User Review
5 (1 vote)