Tipspromenad & mingelquiz – festlek med distans

tipspromenad skriva ut

5 roliga tipspromenader och mingelquiz till sommaren! Festlekar och aktiviteter som kan genomföras med distans.

Mingelquiz: Sommar!

Nytt för sommaren 2020 är vårt fina mingelquiz med sommartema. Sätt upp frågorna efter en trevlig promenad eller i trädgården och låt gästerna mingla och quizza. Frågorna behöver inte lösas samtidigt eller i ordning så det går också bra att genomföra utan att vara för nära varandra.

12 fina frågeblad sätts upp i stort sett var som helst – i trädgården, på gården eller i parken eller längs en trevlig promenad, som en tipspromenad. På varje blad finns ett somrigt tema med ett flertal frågor. Tillsammans krävs det 56 svar. Quizzet är blandat med kul och fyndiga frågor – om allt som kan förknippas med sommar. Det finns något för alla – men ingen kan allt!

Du laddar hem allt du behöver och skriver ut så många svarsformulär som behövs.

Läs mer om Mingelquiz: Sommar! här>>

tipspromenad skriv ut

Mingelquiz: Jorden runt

Ett mingelquiz med 14 destinationer världen runt på fina frågeblad. På varje destination ställs ett flertal frågor. Det här är ett kul sätt att resa i fantasin när vi måste stanna hemma!

Sätt upp frågorna var du vill, de kan lösas i vilken ordning man vill, i egen takt.

Läs mer och beställ Mingelquiz: Jorden runt här>>

färdig tipspromenad

Tipspromenad / Mingelquiz: Efterlyst!

Det här är en kul tipspromenad eller mingelquiz som passar de flesta! Det finsn 20 knepiga efterlysningar på fina frågeblad. Det handlar om att med hjälp av efterlysningen lista ut vem det är som söks, 20 svenska kändisar är på vift!

Läs mer och ladda hem Efterlyst här>>

tipspromenad frågor och svar

Tipspromenad till födelsedagen

Den stora födelsedagsfesten uteblir i år, även om man fyller jämt. Men kanske kan man istället bjuda de närmaste på en promenad utomhus? Vi har tipspromenader som på ett fyndigt sätt fokuserar på talet för dagen. Frågorna är varierade och handlar om allt från film och musik till traditioner, kuriosa, historia och geografi – men har ett gemensamt – nämligen talet. I tipspromenaden “Fira 30” handlar alla frågor om något med talet 30, i fira 40 fokuseras på talet 40 och så vidare. Det finns tipspromenader för 30-årsdagen, 40-årsdagen, 50-årsdagen, 60-årsdagen och 70-årsdagen (men just 70-åringarna ska som bekant stanna hemma och kanske satsa på ett hejdundrande firande av 71 istället).

rolig tipspromenad

Tipspromenad för midsommar

Midsommarfirandet brukar vara traditionsbundet, men i år får vi kanske göra lite annorlunda. Men en tipspromenad är ju ändå en klassiker! Grannarna i sommarstugeområdet kan göra en kul aktivitet – med distans och var för sig – och utan att hålla hand och dansa kring midsommarstången! Vi har en fyndig tipspromenad med 22 jordgubbsdoftande midsomriga och varierade frågor som passa de allra flesta! Ladda, hem, skriv ut och sätt upp längs en trevlig promenad!

Läs mer och ladda hem tipspromenaden till midsommar här>>

tipspromenad midsommar

Fler tips!

Att umgås utomhus – roliga utomhusaktiviteter för vuxna>>

Fler festlekar och aktiviteter för stor och liten till sommaren>>

Sending
User Review
5 (1 vote)